Image

Downloads . Documenten . Beveiliging

Download
Manager &
Documenten
Beheer

De Document Manager biedt tal van functies om het beheer van uw documenten eenvoudig en efficiënt te maken.

Downloads

Gebruikersinterface

De Document Manager heeft een mooie en duidelijke gebruikersinterface die verschillende lay-outs biedt om uw documenten en categorieën weer te geven.

Wij bieden u de mogelijkheid om een onbeperkt aantal gebruikersgroepen in te stellen en voor elk van deze groepen rechten in te stellen om documenten aan te maken, te bewerken, te bekijken, te downloaden en te onderhouden.

Zo kunt u bepalen wie welke documenten kan downloaden.

Documenten

Documenten

Opgeruimd
Opgeruimd
Overzichtelijk

Overzichtelijk

Beveiliging
Beveiliging

Documenten

PDF-, DOC- & DOCx-Bestanden

Een andere geweldige functie van onze Document Manager is de automatische indexering van documenten, waaronder PDF-, DOC- en DOCx-bestanden, en het zoeken naar tekst binnen deze documenten.

Met de Document Manager kunt u uw documenten ook organiseren in een oneindig aantal categorieën en subcategorieën, en bestanden uploaden via drag & drop, documenten importeren uit een map of bestanden uploaden vanaf een URL.

Image
Image
text

Beveiliging

Privé Documenten

Daarnaast is er de mogelijkheid om privébestanden te beheren en te uploaden en de mogelijkheid om meldingen naar de beheerder en gebruikers te sturen wanneer nieuwe documenten worden geüpload of privédocumenten aan hen worden toegewezen.

U kunt ook een galerij van uw documenten maken en eenvoudig downloads van documenten beheren met onze download- en logboekfunctie.

Image

Externe SEF-Extensies

Onze Document Manager wordt ook geleverd met een slimme SEF-router die u helpt gebruiksvriendelijke URL's te genereren zonder afhankelijk te zijn van externe SEF-extensies.

U kunt ook de metagegevens voor elke categorie en elk document instellen.

Image
Image
Image

Overtuig uzelf van de kracht van onze Document Manager

Copyright © 2006-2024 ECLESS S.B.T. İNŞAAT LTD.
Alle wettelijke rechten voorbehouden.
Alle handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Juridische informatie | Sitemap | Cookiebeleid